Rektör Alma, Sürekli Eğitim Merkezi Bünyesinde Eğitimlerini Tamamlayan Kursiyerlere Sertifikalarını Takdim Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu (İHA-0 VE İHA-1 sınıfı), Bilgisayarlı Muhasebe ve İlk Yardım eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Rektör Alma, İHA Pilotu Eğitimini Tamamlayan Kursiyerlere Sertifikalarını Takdim Etti

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi, İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu, Bilgisayarlı Muhasebe ve İlk Yardım eğitimlerini tamamladı.

Eğitimi Başarıyla Tamamlayan Kursiyerler İçin Tören Düzenlendi

Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler için Üniversitemiz Sedir Odası’nda bir tören düzenlendi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Tören kapsamında kısa bir açıklamada bulunan Rektör Alma, sertifika töreninde kursiyerleri tebrik ederek bu önemli eğitimin hem bireylerin kariyer gelişimine katkı sağlayacağını hem de Üniversitemizin teknoloji ve havacılık alanındaki faaliyetlerini destekleyeceğini ifade etti.

“İHA Eğitimleri, Günümüzde Önemli Bir Alan”

Sözlerinin devamında Üniversitemizin İHA eğitimlerine hakkında bilgi veren Rektör Alma, şu ifadeleri kullandı:

"Üniversitemiz, çağın gereksinimlerine uygun eğitim programları ile öğrenci ve öğretim elemanlarına değer katmaya devam ediyor. İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu Eğitimi de bu bağlamda, günümüzde giderek önem kazanan bir alan. Kursiyerlerimizin bu eğitimle edindikleri bilgi ve beceriler, hem bireysel kariyerlerini hem de Üniversitemizin bilimsel ve teknolojik potansiyelini güçlendirecektir."

Tören, kursiyerlere sertifika, eğitim veren akademisyenlere ve Sürekli Eğitim Merkezi çalışanlarına ise başarı belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 يناير 2024

Üniversitemiz, Gebze Teknik Üniversitesi Öğrencilerine İHA-1 Ticari Pilotluk Eğitimi Verdi!
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün İHA-0 ve İHA-1 Ticari Pilot Eğitimi verme yetkisi verdiği üniversitemiz, Gebze Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü öğrencilerine İHA-1 Ticari Pilotluk Eğitimi verdi.