Rektör Alma, “Uzak Muamma 1” Sergi Ekibine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ankara’da “Uzak Muamma 1” sergisi düzenleyen akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Alma, “Uzak Muamma 1” Sergi Ekibine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Geçtiğimiz günlerde Üniversitemiz ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ortaklığında “Uzak Muamma 1” isimli karma sergisi düzenlendi.

Sergide Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimizin 6 aylık süre zarfında hazırladıkları eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Günümüz sanatının güncel örneklerinin yer aldığı ve içeriğini “Disiplinler Arası ve Deneysel Sanat Atölye” derslerinde üretilen çağdaş sanatsal üretimlerin oluşturduğu sergide, 29 öğrencinin 41 çalışması yer aldı.

Öğrencilerimizin özgün ve yaratıcı çalışmaları hem teknik hem de sanatsal açıdan ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

Sergi Ekibinden Rektör Alma’ya Ziyaret

Küratörlüğünü Doç. Dr. Abdül Tekin, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sıddık Turan ve Öğr. Gör. Hakan Güngör’ün üstlendiği serginin ekibi, ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sergide emeği geçen tüm akademisyenleri ve öğrencileri tebrik eden Rektör Alma, “Üniversitemizin sanat alanında böylesine önemli bir etkinliğe imza atmasından büyük gurur duyuyorum. Sergide yer alan her bir çalışma, öğrencilerimizin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını en iyi şekilde yansıtıyor. Bu tür projeler, öğrencilerimizin sanatsal vizyonlarını genişletirken aynı zamanda üniversitemizin de sanat alanındaki başarısını pekiştiriyor. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi gönülden tebrik ediyorum. Hepinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.” dedi.

Ziyaret, hediye takdimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 مايو 2024

Üniversitemizin Bilişim Sergisi, TRT Haber’de Yer Buldu!
Üniversitemiz Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin ziyaretçilere sunulduğu “Bilişim Sergisi”, TRT Haber bülteninde yer buldu.