Rektör Alma, Yaz Spor Okulları Kapanış Programına Katıldı

Iğdır'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaz tatili boyunca binlerce öğrencinin faydalandığı “Yaz Spor Okulları”, düzenlenen kapanış töreni ile tamamlandı.

Şehir Stadı'nda yapılan kapanış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Vali Yardımcısı Zekeriya Murat Şahan, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, il protokolü ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın devamında il protokol üyeleri tarafından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanıştırılması amacıyla açılan yaz okullarının önemi hakkında konuşmalar gerçekleştirildi.

Ardından yaz boyunca farklı branşlarda eğitim alan genç ve minik sporcular, hünerlerini sergileyerek çeşitli gösteriler sundular.

Program, genç ve minik sporculara hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 سبتمبر 2023

Rektör Alma, Kent Yaşam Gazetesi’ne Konuştu
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemizin faaliyetleri ve hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin Kent Yaşam Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Gazete, Rektör Alma ile yapılan röportajı “Iğdır’ın Ezber Bozan Rektörü” başlığıyla okurlarıyla paylaştı.