Rektör Alma’dan AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Adalet ve Kalkınma Partisi Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ü makamında ziyaret etti.

İki isim arasındaki görüşmede, Üniversitemizin ve öğrencilerimizin talep ve ihtiyaçları ve bu konudaki destekler üzerine istişare edildi.

Görüşmede Üniversitemizin birçok alandaki değişim ve gelişim hamlelerinden bahseden Rektör Alma, kentin bütün dinamikleriyle uyum ve iş birliği içerisinde hareket ettiklerine dikkat çekti.

Iğdır Milletvekili Alagöz ise Rektör Alma’ya nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 11 أكتوبر 2023

Iğdır İl Sağlık Müdürü Abaset Bağcı'ya Ziyaret
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu personelleri. İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Dr. Abaset Bağcı'ya hayırlı olsun ziyareti gercekleştirdi.