Rektör Alma’dan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ankara temasları kapsamında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu ziyaret etti.

Rektör Alma’dan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na Ziyaret

Görüşmede, öğrencilerimizin barınma olanaklarının genişletilmesi ve Üniversitemizin sosyal ve sportif altyapısının güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Üniversitedeki stadyuma tribün yapılması projesi masaya yatırıldı.

Üniversitemizin sosyal ve sportif faaliyetlere verdiği önemden bahseden Rektör Alma, öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanı sıra vakitlerini değerli geçirmelerini ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlayacak merkezlerin oluşmasında sundukları destek için Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na teşekkür etti.

Görüşme iyi niyet dilekleri ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın 25 أغسطس 2023

Rektör Alma’dan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Metin Topçuoğlu’na Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Metin Topçuoğlu’nu makamında ziyaret etti.