Rektör Alma’dan Iğdır İl Gençlik ve Spor İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Recai Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alma’dan Iğdır İl Gençlik ve Spor İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Iğdır İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Alma, Iğdır’da sporun ve sporcunun gelişimi için yapılabilecek tüm çalışmalarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliklerini güçlendirerek devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Gençlik ve Spor Müdürü Recai Şahin ise Iğdır Üniversitesinin spor ve gençlik faaliyetlerinde en büyük paydaşlarından biri olduğunu ifade ederek Rektör Alma’ya teşekkürlerini iletti.

Ziyaret başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 12 مارس 2024

5'inci Hudut Tugay Komutanlığı ile Üniversitemiz Arasında Eğitim İş birliği Protokolü İmzalandı
Iğdır Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörlüğü ile 5'inci Hudut Tugay Komutanlığı arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.