Rektör Alma’dan Iğdır Tapu İl Müdürü Erol Usta’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Tapu İl Müdürü Erol Usta’yı makamında ziyaret etti.

Rektör Alma’dan Iğdır Tapu İl Müdürü Erol Usta’ya Ziyaret

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Alaaddin Yanardağ’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Üniversitemiz Tapu Kadastro programı öğrencilerine staj imkânı sunulması ve kariyer planlama dersleri verilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca bu staj programlarının öğrencilerin saha deneyimi kazanmaları ve mesleki gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla önemli olduğuna dikkat çekildi.

Ziyaretin ardından görüşmenin detaylarına değinen Rektör Alma, öğrencilere yönelik staj imkânları hakkında Üniversitemiz bünyesinde önemli adımlar atıldığını ifade etti.

Rektör Alma, “Staj programlarının, öğrencilerin mesleki kariyerlerine katkıda bulunacağına ve sektördeki iş gücü ihtiyacının karşılanmasına destek olacağına inanıyoruz. Bu uygulamalar ile öğrencilerimiz hem teorik bilgilerini pekiştirecek hem de sektördeki profesyonellerle doğrudan etkileşim kurma fırsatı bulacaklar.” dedi.

Ziyaret, görüşmenin ardından başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 أكتوبر 2023

Rektör Yardımcısı Çelebi, “100. Yılda 100 Yıllık Eğitim Serüveni” Konulu Sergiye Katıldı
Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “100. Yılda 100 Yıllık Eğitim Serüveni” konulu sergi düzenlendi.