Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan İran Urmia Üniversitesine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, beraberindeki heyet ile birlikte İran Urmia Üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Alma'dan İran Urmia Üniversitesine Ziyaret

"37. Bölgesel İslam Birliği Konferansı"na katılmak üzere İran’a giden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, burada Urmia Üniversitesini de ziyaret etti.

Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler’in de hazır bulunduğu ziyarette, Urmia Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour ve Üniversite yönetimi ile bir araya gelindi.

Toplantıda iki üniversite arasındaki akademik, sosyo-kültürel ve eğitim-öğretim alanlarında yapılan ve yapılması planlanan ortak çalışmalar ve projeler değerlendirildi.

Toplantının ardından Rektör Alma ve beraberindeki heyete, Urmia Üniversitesi’nin araştırma laboratuvarları, müzesi ve merkezi derslikleri gezdirildi.

Rektör Alma, mevkidaşı Alijanpour’a ve Urmia Üniversitesi personellerine misafirperverlikleri için teşekkür ederken Rektör Alijanpour da Iğdır Üniversitesi heyetini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz ocak ayında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile Urmia Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour tarafından imzalanan iş birliği protokolüyle iki üniversitenin öğretim elemanı değişimi, öğrenci değişimi, örgün eğitimde ve uzaktan eğitimde iş birliği yapabilmesinin önü açılmıştı.

Ayrıca Rektör Alijanpour, beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz mayıs ayında Üniversitemize bir ziyaret düzenlemişti.

Rektör Alijanpour ardından bir mesaj yayımlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve Rektör Alma’ya misafirperverliği için teşekkürlerini iletmişti. 


Basın Yayın 11 أغسطس 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Türkiye’nin Öncü Teknoloji Şirketlerinden Creentech, Serhat Teknopark’ta Faaliyetlerine Başladı!
Türkiye’de bilgi teknolojileri alanında yetkin bir entegratör olarak konumlanan ve danışmanlık desteği ile öne çıkan Creentech, Üniversitemiz bünyesinde kurulan Serhat Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (Serhat Teknopark) faaliyetlerine başladı.