Rektör Alma’dan Karakoyunlu Kaymakamı Nurettin Yavuz’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde Karakoyunlu Kaymakamlığına atanan Nurettin Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karakoyunlu Kaymakamlığına atanmasından dolayı Kaymakam Yavuz’u tebrik eden Rektör Alma, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

Rektör Alma ayrıca Üniversitemizin “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında Iğdır’ın ilçelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgiler paylaştı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz ise Iğdır Üniversitesinin çalışmalarının bölgesel kalkınmaya önemli fayda sağladığını ifade etti.

İkili arasındaki görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 أكتوبر 2023

“Aras ve Çoruh Havzası Kuraklıkla Mücadele Eylem Planı” Toplantısı Yapıldı
Araştırmalardan Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün “Aras ve Çoruh Havzası Kuraklıkla Mücadele Eylem Planı” toplantısına katıldı.