Rektör Alma’dan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Er’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ankara temasları kapsamında Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er ile bir araya geldi.

Rektör Alma’dan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Er’e Ziyaret

Görüşmede Üniversitemizin öğrenci kapasitesi, öğrencilerin yurtlarda en iyi şartlarda barındırılması ve bu kapsamda sürdürülebilirliğin sağlanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Şehit Bülent Yurtseven Yerleşkemizde Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK) yapımı tamamlanan ve bu yıl hizmete açılacak olan yurdun, öğrencilerin barınma ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağını ifade eden Rektör Alma, bu konudaki hassasiyetleri ve destekleri için Er’e teşekkür etti.

Recep Ali Er de Rektör Alma’nın nazik ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) olarak daima gerekli desteği sunmaya hazır olduklarını bildirdi.

Basın Yayın 25 أغسطس 2023

Rektör Alma’dan TBMM Genel Sekreteri Uzun’a Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni genel sekreteri Talip Uzun'u ziyaret etti.