Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ne Ziyaret

Rektör Alma’dan NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ne Ziyaret

Üniversitemiz iş birliğiyle düzenlenen "2. Uluslararası Pomza ve Perlit Sempozyumu"na katılmak üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne giden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, burada Üniversite’nin Diş Hekimliği Fakültesi’ni de ziyaret etti.

Fakültenin laboratuvar altyapısını ve ekipmanlarını inceleyerek Dekan Prof. Dr. Bayram Deviren’den bilgi alan Rektör Alma, ayrıca iki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmalar ve personel yardımlaşması gibi konular üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ın da yer aldığı ziyarette Rektör Alma’ya Üniversitemiz Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ve Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler de eşlik etti.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Rektör Alma, NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin gelişmiş bir alt yapıya sahip olduğuna dikkat çekerek “Üniversitemizde kuracağımız Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi için NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin bize önemli bir model olacağını düşünüyoruz. Iğdır’ımıza tam donanımlı bir Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi kazandırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürüyoruz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.


Basın Yayın 8 سبتمبر 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’dan Kapadokya Teknopark’a Ziyaret