Rektör Alma’dan TBMM Genel Sekreteri Uzun’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni genel sekreteri Talip Uzun'u ziyaret etti.

Rektör Alma’dan TBMM Genel Sekreteri Uzun’a Ziyaret

Rektör Alma, görüşmede Talip Uzun'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunurken Uzun da Rektör Alma'ya nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ziyaret iyi niyet dilekleri ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Talip Uzun, 8 yıllık Devlet Denetleme Kurulu üyeliğinin ardından geçtiğimiz ay Meclis Genel Sekreterliği görevine getirilmişti.

Basın Yayın 26 أغسطس 2023

Rektör Alma’dan T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Madak’a Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı makamında ziyaret ederek Üniversitemizin gelecek stratejileri hakkında bilgi verdi.