Ahmet Sula ile İnsana Yolculuk

Rektör Baş Danışmanı Demirtaş, “İhtisaslaşan Üniversitelerin Koordinatörleri Buluşması”na katıldı

Üniversitemiz Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “İhtisaslaşan Üniversitelerin Koordinatörleri Buluşması”na katıldı.

Toplantıda Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında yer alan 25 üniversitenin, ihtisas alanlarına ilişkin yaptıkları çalışmalar, elde edilen başarılar ve üniversiteler arası işbirliklerinin artırılmasına yönelik görüşmeler yapıldı.

Toplantıda konuşan Demirtaş Üniversitemizin ihtisas alanı olan “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Üniversitemizin bu alanda yaptığı çalışmaların bölgesel kalkınmaya verdiği katkılara dikkat çeken Demirtaş, gelecek dönem hedeflerinin ve stratejilerinin, diğer üniversiteler ile yapılacak iş birlikleri ile nasıl güçlendirileceğini de aktardı.

Toplantı yapılan sunumların ardından sona erdi.