Rektör Yardımcımız Erşahin, Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin ile Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin, Iğdır Valisi Ercan Turan başkanlığında Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan başkanlığında Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet ile bir toplantı düzenlendi.

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin de katıldı.

Toplantının, Türkiye ile Çin arasındaki mevcut ilişkilerin gelişmesine ve gelecekte yaşanacak gelişmelere katkı sağlayacağı belirtildi.

Iğdır ile Çin arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunulan toplantıda; lojistik, eğitim, turizm, kültür ve tarımsal iş birliği konuları ele alındı.

Zengezur Koridoru’nun öneminin konuşulduğu toplantıda, koridorun açılmasıyla birlikte Iğdır’ın lojistik merkezi olacağı ifade edilirken, Türkiye'nin Azerbaycan üzerinden Orta Asya pazarına Zengezur Koridoru ile açılabileceği belirtildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 26 يناير 2024

Rektör Alma’dan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'a Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ı ziyaret etti.