Rektör Yardımcısı Çelebi, “100. Yılda 100 Yıllık Eğitim Serüveni” Konulu Sergiye Katıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “100. Yılda 100 Yıllık Eğitim Serüveni” konulu sergi düzenlendi.

Serginin açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerin nostaljik bir yolculuğa çıkarılması amacıyla düzenlenen sergide, 1920'li yıllardan günümüze kadar çeşitli okullarda ve öğrenme ortamlarında kullanılan materyaller yer aldı.

Sergide ayrıca Cumhuriyetin ilk yıllarına ait öğrenci fotoğrafları da sergilenerek ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Serginin gezilmesinin ardından açıklamada bulunan Rektör Yardımcımız Çelebi, “Eğitim, toplumun gelişimi ve ilerlemesi için temel bir unsurdur ve bu sergiyle bu gerçeği bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu süreçte sergilenen eserler, eğitimdeki ilerlemenin yanı sıra öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerini ve başarılarını da anlatmaktadır. Bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunan herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunarım. Gelecekte de eğitim alanındaki başarılarımızı artırmak ve topluma daha fazla katkı sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 أكتوبر 2023

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, Üniversitemiz Öğrencileriyle Bir Araya GeldiÜniversitemiz 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin’in konuşmacı olarak katıldığı bir söyleşi düzenlendi. Diyadin, gençlere kariyerlerini planlarken azimli olmaları ve hedeflerine odaklanmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.