Rektör Yardımcısı Gülşen, Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Iğdır İl Jandarma Komutanlığı tarafından kutlama programı düzenlendi.

Programa Vali Ercan Turan ve eşi Nilüfer Baykal Turan, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, il protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in kutlama mesajının okunmasıyla devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla sürdü.

Etkinlikler kapsamında Jandarma teşkilatına ait teçhizatlar da vatandaşlara tanıtıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 يونيو 2024

Öğrencilerimiz Robotik Kodlma ile Yenilikçi Din Öğretimi Materyali Tasarladılar
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2. Sınıf öğrencilerinden Muhammet İbrahim Gecit ve Kerem Zengin, Öğretim Teknolojileri dersi uygulamaları kapsamında robotik kodlama kullanarak yenilikçi bir din öğretimi materyali tasarladılar.