Sağlık Bilimleri Fakültemizden 100. Yıl Yemeği

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı münasebetiyle bir yemek organizasyonu düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültemizden 100. Yıl Yemeği

Özel bir işletmede gerçekleşen programa Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri katıldı.

Programda yemeğin ardından 100. Yıl için özel hazırlanan pasta kesildi.

Program, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 30 أكتوبر 2023

Öğrencilerimiz Iğdır FK Maçını Tribünden İzledi
​Öğrencilerimiz, Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin’in daveti üzerine Iğdır FK-Sarıyer Spor maçını tribünden izledi.