Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Azerbaycan Sayıştayı Başkanı Vugar Gulmammadov’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Sayıştay Başkanı Metin Yener, Azerbaycan Sayıştayı Başkanı Vugar Gulmammadov ve beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Heyeti makamında ağırlayan Rektör Alma, burada yapılan görüşmede Üniversitemizin akademik, fiziki ve altyapı gelişmeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Görüşmede Üniversitemizin stratejik öncelikleri ve bölgesel kalkınma kapsamındaki ihtisaslaşma çalışmalarımız üzerine de istişare edildi.

Heyeti Üniversitemizde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Alma, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Azerbaycan Sayıştayı Başkanı Vugar Gulmammadov’a Üniversitemizde üretilen kozmetik ürünlerinden hediye etti.

Sayıştay Başkanı Yener de Rektör Alma’ya plaket takdiminde bulundu.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 أبريل 2024

Üniversitemizde, “27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü” Kutlandı
Dünya Veteriner Hekimler Günü, Üniversitemiz Hayvan Hastanesi tarafından bir düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de katıldığı etkinlikte, veterinerlik alanında yapılan önemli çalışmalar ve sektörün gelişimi ele alındı.