Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Şehit Er Vedat Zorba İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Geçtiğimiz çarşamba günü Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Kuzey Irak bölgesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Iğdırlı  Sözleşmeli Er Vedat Zorba için baba ocağında kurulan taziye çadırında Mevlid-i Şerif programı yapıldı.

Şehit Er Vedat Zorba İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Geçtiğimiz çarşamba günü Pençe-Kilit operasyonu kapsamında Kuzey Irak bölgesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Iğdırlı Sözleşmeli Er Vedat Zorba için baba ocağında kurulan taziye çadırında Mevlid-i Şerif programı yapıldı.

Programa Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nihat Özkök, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen ile akademik ve idari personeller katıldı.

Şehidimizin emaneti ailesine bir kez daha başsağlığı dileklerini ileten Vali Ercan Turan, "Acınız, acımızdır. Her zaman yanındayız" dedi.

Şehit ailesi de Vali Ercan Turan ve protokol üyelerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler



Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 مايو 2024
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Şehit Er Vedat Zorba memleketi Iğdır'da defnedildi
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın cenazesi memleketi Iğdır'da defnedildi.