Şehit Yeşilkaya’nın Kitapları Iğdır Üniversitesine Bağışlandı

Vatani görevini yaparken şehit düşen Muhammed Cevat Yeşilkaya'nın ailesi, şehit oğullarına ait çok sayıda kitabı Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’ne bağışladılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, vatani görevini yaparken şehit düşen Muhammed Cevat Yeşilkaya'nın ailesini makamında ağırladı.

Söz konusu görüşmede şehidimizin annesi ve babası, oğullarına ait maliye ve iktisat literatürü içerikli çok sayıda kitabı Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’ne bağışlamak istediklerini ilettiler.

Kitap bağışından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise şehitliğin İslam dininde en yüce makamlardan biri olduğunu ifade ederek bu anlamlı bağış için teşekkür etti. Rektör Alma ayrıca Iğdır Üniversitesi olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve her türlü ihtiyaçlarında kapılarının sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

Görüşmede, Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı ve Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CAMER) Müdürü Öğr. Gör Alaaddin Yanardağ da hazır bulundu.

Ziyaret, teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 سبتمبر 2023

Rektör Alma, Gaziler Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı