Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerimiz Iğdır İtfaiye Müdürlüğünde Eğitim Faaliyeti Gerçekleştirdi

Üniversitemizin Mülkiyet Koruma ve Güvelik Bölümü, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencilerimizin mesleki eğitimlerini geliştirmeleri amacıyla Iğdır İtfaiye Müdürlüğü ile ortak uygulamalı eğitim programı düzenlendi.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri bu eğitim çerçevesinde yangına müdahale, yangın alanındaki doğru hareket tarzları ve söndürme ekipmanları kullanım teknikleri, Arama ve Kurtarma teknikleri gibi eğitimleri görevli eğitmenlerden ve Üniversitemizin Akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Mehmet Karaman ve Özal Kaya eşliğinde uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri ise oldukça verimli bir eğitim geçirdiklerini ifade ederek böyle bir imkânın kendilerine sunulduğu için Iğdır Belediyesi ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Eğitime ilişkin bir açıklama yapan Üniversitemizin öğretim Görevlisi Özal Kaya “Öncelikle Iğdır Belediyesine bizi misafir ettikleri için İtfaiye Müdürümüz Sayın Seccat Karadağ’a aynı zamanda Iğdır İtfaiyesinde görevli tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 يناير 2024

TRT Radyo Erzurum'da Üniversitemizde Yapılan Aşık Veysel  Türkülü Tiyatro Oyunu Konuşuldu
Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Yiğit Kocabıyık, TRT Radyo Erzurum'un konuğu oldu. Karabıyık burada yaptığı konuşmada, Üniversitemizde geçtiğimiz gün sergilenen "Aşık Veysel Türkülü Tiyatro Oyunu" hakkında dinleyicilere bilgi verdi.