Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gangway e.v Spor Kulübünde görev yapan Almanya'nın önde gelen eğitmenlerinden Ekip Başkanı olan Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı'yı ağırladı.

Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gangway e.v Spor Kulübünde görev yapan Almanya'nın önde gelen eğitmenlerinden olan Ekip Başkanı Sosyal Pedagog Nejat Kalaycı'yı ağırladı.

Ziyaret kapsamında sosyal pedagoji ve sporun gençlerin hayatında oynadığı önemli rol başta olmak üzere çeşitli konularda istişarede bulunuldu.

İki isim arasında yapılan görüşmede ayrıca Kalaycı’nın tecrübelerinden ve önerilerinden faydalanarak Üniversitemiz gençliğinin sosyal gelişimi ve spor ile olan ilişkisini daha da güçlendirebilecek projeler üretilebileceğine dikkat çekildi.

Ziyaretin son bölümünde ise ortak çalışma ve etkinliklerin önemine vurgu yapılarak gelecekte iş birliği yapma konusunda olumlu görüşler bildirildi.

Ziyaret, yapılan görüşmenin ardından başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 فبراير 2024

Savunma Sanatları ve Sportif Aktiviteler Topluluğundan Rektör Alma’ya Ziyaret
Savunma Sanatları ve Sportif Aktiviteler Topluluğu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı’yı makamında ziyaret ettiler.