Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan İlimize Ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı için karışlama töreni düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan İlimize Ziyaret

Söz konusu törene Iğdır Valisi Ercan Turan, Ak Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Karşılamanın ardından Bakan Yumaklı öncülüğünde Iğdır Vali Yolu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Burada esnaf ve vatandaşlar ile sohbetler gerçekleştiren Bakan Yumaklı ardından Jandarma Sosyal Tesislerine geçti.

Program İl Koordinasyon Toplantısı İle Devam Etti

Bakan Yumaklı’nın programı,  Iğdır Valiliğine bağlı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı ile devam etti.

Söz konusu toplantıda Iğdır Valisi Ercan Turan tarafından Iğdır’da gerçekleştirilen yatırım ve projeler hakkında Bakan Yumalı’ya bilgi verildi.

Toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen “Katma Değeri Tarımsal Ürünler” alanındaki ihtisas projeleri ve yakın zamanda kurulan Serhat Teknopark hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Toplantının ardından Rektör Alma, Üniversitemizde üretimi yapılan tuz lambasını Bakan Yumaklı’ya takdim etti.

Toplantının ardından Bakan Yumaklı’nın programı çeşitli ziyaret ve görüşmelerle tamamlandı.

Basın Yayın 20 أغسطس 2023

“YÖK Anadolu Projesi” Kapasite Geliştirme Ekibinden Rektör Alma’ya Ziyaret
Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hayata geçirilen “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Ege Üniversitesi ile eşleşti.