TİDKONSEY İstişare Toplantısı’na Üniversitemizden Katılım

İlahiyat Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Yıldız Musahan, “Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TİDKONSEY) İstişare Toplantısı”na katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri Konseyi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı paydaşlığında “İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinde Niteliği Geliştirme” başlığıyla “Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TİDKONSEY) İstişare Toplantısı” düzenlendi.

Ankara’da Diyanet Akademisi Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemizden İlahiyat Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Yıldız Musahan da katıldı.

Toplantıda İlahiyat/İslami İlimler Fakültelerinde niteliği artırma kapsamında çeşitli metotların ve akademik yöntemlerin müzakereleri yapıldı.

Programın ikinci günü ise Ulus’ta Hacı Bayram Veli Camisinde kılınan sabah namazı ile başladı.

Ardından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin “Uluslararası İspanyolca İlahiyat” programının açılması teklifi masaya yatırıldı.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Musahan’ın “Uluslararası Rusça İlahiyat” açılması teklifi de Diyanet İşleri Başkanlığının gündemine alındı.

Etkinlik, Filistin’de yaşanmakta olan insanlık vahşetine karşı ortak bildirinin okunmasıyla tamamlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 ديسمبر 2023

Diyanet Vakfı, Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Sıcak Yemek İkramında Bulundu
Diyanet Vakfı, Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik bir sosyal yardım etkinliği düzenledi.