Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfından Rektör Alma’ya Ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TUGŞAV) Iğdır Şube Başkanı Hamza Karakuş ve Şube Başkan Yardımcısı Gazi Musa Koç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ettiler.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfından Rektör Alma’ya Ziyaret

Görüşmede şehit, gazi ve engelli yakınlarına sosyal ve ekonomik destek sağlamada Vakfın önemli bir sorumluluğu olduğuna işaret eden Vakıf Başkanı Karakuş, yardım ve desteklerle dayanışma ve beraberliği büyütmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alma ise şehit ve gazilerimizi her daim şükran ve minnetle andıklarını vurgularken şehit yakınları ve gazilere kol kanat geren Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfının faaliyetlerini takdir ettiklerini söyledi.

Iğdır Üniversitesi olarak Vakfın yanında olduklarını bildiren Rektör Alma, şehit ve gazi çocuklarının eğitim ve öğrenimlerinde aynı duyarlılığı gösterdiklerinin altını çizdi.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 نوفمبر 2023

Doç. Dr. Şekertekin, Bulgaristan Bilimler Akademisinde Proje Toplantısına Katıldı
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Bulgar Bilimler Akademisi (Bulgarian Academy of Sciences – BAS) tarafından desteklenen projenin birinci yıl değerlendirme toplantısı Sofya’da gerçekleştirildi.