Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Türkiye Şampiyonu Öğrencimizden Rektör Alma’ya Ziyaret

Türkiye Şampiyonu Öğrencimizden Rektör Alma’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kocaeli’nde düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 71 kiloda Türkiye şampiyonu olan öğrencimiz Cem Kaya’yı makamında ağırladı.

U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 48 ilden 217 erkek ve 102 kadın sporcunun katılımıyla 3-9 Eylül tarihleri arasında Kocaeli'nde yapıldı. Üniversitemizi erkekler 71 kiloda temsil eden Cem Kaya, yaptığı başarılı maçların ardından altın madalya kazanarak sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonu öğrencimiz Cem Kaya, bu büyük başarının ardından mutluluğunu Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile paylaştı. Söz konusu ziyarette öğrencimiz ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, bundan sonraki hedefleri hakkında bilgi aldı.

Sporcularımızın daha büyük başarılara imza atmaları için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Rektör Alma, “Iğdır Üniversitesi olarak başarılı, milli ve şampiyon sporculara ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle son zamanlarda bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar ile başarılar elde etsek de sportif ve kültürel alanda da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Hem öğrencilerimizin gayreti hem de Üniversitemizin hâlihazırdaki uygulamaları, alt yapı olanakları, modern spor alanları ve tecrübeli kadrosu ile gelecekte daha nice madalyalar kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Bu vesileyle Türkiye şampiyonu öğrencimiz Cem Kaya’yı bir kez daha tebrik ediyor ve ilerleyen süreçteki turnuvalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Basın Yayın 14 سبتمبر 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’tan Üniversitemize Önemli Ziyaret
Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti. Söz konusu ziyaret, üniversiteler arası iş birliğinin arttırılması ve akademik alanda fikir alışverişinde bulunulması amacıyla gerçekleşti.