Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Arasında İş Birliği

Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında sosyal sorunları ele alacak ve toplumsal fayda sağlayacak önemli projeler geliştirilecek.

Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Arasında İş Birliği

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öncü rol üstlenen Üniversitemiz, yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu çalışmalar doğrultusunda Üniversitemiz ile Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında sosyal sorumluluk projeleri geliştirilecek ve Üniversitemiz öğrencilerine staj imkânı ve projelere katılım şansı tanınacak. Ayrıca öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak sertifikalı eğitim programları düzenlenecek.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Geleceğe Umut Çocuk ve Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Varkan Durak tarafından imzalan protokol, 3 yıl süreyle geçerli olacak.

Protokolün ardından düşüncelerini paylaşan Rektör Alma, yapılan bu iş birliğinin gençlerin sosyal sorumluluk bilincini artırmaları ve toplumsal faydaya yönelik projeler üretmeleri konusunda önemli bir adım olduğunu söyledi.

Rektör Alma sözlerinin devamında ise “Geleceğin liderleri olarak nitelendirilen gençlerin bu tür iş birlikleriyle daha da güçleneceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İmza töreni, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 نوفمبر 2023

Rektör Alma, Aşağı Çarıkçı Köyü’nde Taziye ve Aşevi’nin Açılış Törenine Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Aşağı Çarıkçı Köyü’nde yapılan Taziye ve Aşevi’nin açılış törenine katıldı.