Üniversitemiz KAI Tanıtım Günlerinde Stant Açtı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİFED) tarafından Ankara Keçiören’de “7. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri” programı düzenlendi.

Üniversitemiz KAI Tanıtım Günlerinde Stant Açtı

18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında Keçiören Belediyesi Kabala Fuar Alanı’nda gerçekleşen tanıtım günlerinde, bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri, sanatı, tarihi ve turizm değerleri tanıtıldı.

Üniversitemiz tarafından da tanıtım günlerinde stant açılarak bölümlerimiz, programlarımız, çalışmalarımız, sosyal ve sportif imkânlarımız, sağlık, barınma, beslenme, ulaşım olanaklarımız gibi konular hakkında ziyaretçilere bilgiler verildi.

Yoğun ilgi gören standımızı Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser başta olmak üzere birçok önemli isim ziyaret etti. Ayrıca Üniversitemizi tanıtan yayınlar, fotoğraflar ve çeşitli materyaller de ziyaretçilere dağıtıldı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 23 أكتوبر 2023

Rektör Alma, "EDEP Toplantısı"na Katıldı
İlimizde, Yeni Dünya Vakfı tarafından “Eğitime Destek Platformu (EDEP) Toplantısı” düzenlendi.