Üniversitemiz Paydaşlığında “1. Uluslararası Doğal Ve Sentetik Materyallerin Biyomedikal Uygulamaları Kongresi” Düzenlendi

Onursal Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın yaptığı “1. Uluslararası Doğal Ve Sentetik Materyallerin Biyomedikal Uygulamaları Kongresi” Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Avrasya Medikal Üniversiteler Birliği öncülüğünde düzenlenen kongreye Üniversitemizi temsilen düzenleme kurulunda yer alan Doç. Dr. Mehmet Nuri Atalar katıldı.

Kongrede doğal ve sentetik ürünlerin biyomedikal uygulamaları ile ilgili olarak fen, sağlık, tıp, diş, eczacılık ve mühendislik gibi çok çeşitli branşlarda oturumlar yapıldı.

Bu oturumlarda Arnavutluk, Tayvan, Kanada, Pakistan, Ukrayna, Slovakya, İran, Azerbaycan, Özbekistan gibi 8 farklı ülkeden alanında yetkin konuşmacılar tarafından sunumlar verildi.

2 gün süren kongre, düzenlenen oturumların ardından sona erdi.

Doç. Dr. Mehmet Nuri Atalar’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Kongrenin ardından Doç. Dr. Mehmet Nuri Atalar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Atalar, ayrıca Rektör Alma'ya kongre kapsamında sunulan plaketi takdim etti.

Ziyaret hediye takdimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 مايو 2024

Ağrı-Doğubayazıt Gazeteciler Derneği Başkanı Nezir Çelik’ten Rektör Alma’ya Ziyaret
Ağrı-Doğubayazıt Gazeteciler Derneği Başkanı Nezir Çelik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.