Üniversitemizde "8 Kasım Dünya Radyoloji Günü" Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Üniversitemiz, sağlık alanında farkındalığı artırmak ve güncel gelişmeleri paylaşmak amacıyla "8 Kasım Dünya Radyoloji Günü" kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Üniversitemizde 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Karaağaç Kampüsü'nde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sabit Erşahin ile Prof. Dr. Recep Gülşen, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Radyoloji Uzmanı Doktor Can Şahin radyolojinin önemine vurgu yaparak sağlık hizmetlerinde radyolojinin rolünü ve güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Etkinlik kapsamında radyoloji alanındaki son teknolojik gelişmeler, tanı ve tedavi süreçlerindeki yenilikler ile geleceğe yönelik beklentiler ve fırsatlar da ele alındı.

Program, soru-cevap bölümün ardından günün anısına pasta kesilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 نوفمبر 2023

Üniversitemizde “Sıfır Atık Projesi” Toplantısı Yapıldı
Üniversitemizde sürdürülebilir kalkınma ilkeleri kapsamında sağlıklı gelecek inşa etmek ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında bir toplantısı düzenlendi.