Üniversitemizde, “Aksa’ya Kandil Ol” İsimli Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ile İlim Yayma Cemiyeti ortaklığında “Aksa’ya Kandil Ol” konulu söyleşi düzenlendi.

Üniversitemizde, “Aksa’ya Kandil Ol” İsimli Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, akademik ve idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Konuşmacı olarak Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Yasin Murat Demir katıldığı söyleşide, Kudüs ile ilgili tarihsel ve güncel değerlendirmeler yapıldı.

Program, soru cevap bölümü ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 28 أكتوبر 2023

Rektör Alma’dan Iğdır Tapu İl Müdürü Erol Usta’ya Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Tapu İl Müdürü Erol Usta’yı makamında ziyaret etti.