Üniversitemizde "Anneler Günü ve Okuma Bayramı” Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Anlaşmazlık Çözümü ve Birlikte Yaşama Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANLAŞ-MER) ile Iğdır İnönü İlkokulu iş birliğinde “12 Mayıs Anneler Günü” kapsamında program düzenlendi.

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Üniversitemiz akademik-idari personeli, öğrencilerimiz, İnönü İlkokulu öğrencileri ve velileri katıldı.

Sınıf öğretmeni Leyla Karadaş koordinasyonunda düzenlenen programda ANLAŞ-MER Müdürü Doç. Dr. Sait Yıldırım, “İlk Okulum” Annem konulu konferans verdi. Yıldırım, konuşmasında anneliğin ehemmiyeti ve anne-çocuk ilişkisinin önemine değindi.

Konferansın ardından öğrenciler halk oyunları gösterisi, şiir ve müzik dinletisi ile sahne aldılar.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 10 مايو 2024

Uluslararası Öğrencilere Iğdır'ın Doğal ve Tarihi Güzellikleri Gezdirildi
Üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrencilere yönelik günübirlik gezi düzenlendi.