Üniversitemizde, “Benim Hocam Iğdır’da” İsimli Söyleşi Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından YKS ve KPSS hazırlık öğrencilerine yönelik sınav stresini yönetme üzerine “Benim Hocam Iğdır’da” isimli söyleşi düzenlendi.

Üniversitemizde, “Benim Hocam Iğdır’da” İsimli Söyleşi Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık öğrencilerine yönelik sınav stresini yönetme üzerine “Benim Hocam Iğdır’da” isimli söyleşi düzenlendi.

Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Çelebi ve Prof. Dr. Recep Gülşen, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşmacı olarak ise Ramazan Yetgin, Bayram Meral, İlyas Güneş ve Can Köni yer aldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Ramazan Yetgin,  KPPS sürecinin önemini vurgulayarak öğrencilere bu süreçte dikkat etmeleri gereken noktaları aktardı.

Ramazan Yetgin’nin ardından söz alan Bayram Meral, İlyas Güneş ve Can Köni ise kendi deneyimlerinden yola çıkarak öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Program, yapılan konuşmaların ardından soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 16 أبريل 2024

Iğdır Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Tarafından Tulumba Tatlısı Ve Kandil Simidi Üretimi Gerçekleştirildi
Iğdır Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram hizmetleri bölümü Aşçılık programı tarafından Üniversitemiz bünyesinde çeşitli unlu mamullerin üretilmesi noktasındaki projenin ilk adımlar atıldı.