Üniversitemizde Berat Kandili Dolayısıyla Program Düzenlendi

Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü'nde yer alan Kampüs Cami’nde Berat Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Üniversitemizde Berat Kandili Dolayısıyla Program Düzenlendi

Kandil programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'nın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yatsı namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Programın ardından tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Rektör Alma,  "Rahmet, bereket ve oruç ayı olan Ramazan-ı Şerif'in müjdelendiği Berat Gecesi'nin, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabb'imden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Program, ilahilerin ve duaların okunması ile tamamlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 26 فبراير 2024

Rektör Alma, "Nime-i Şaban” Programına Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hz. Mehdi (a.f.)’nin doğum günü münasebetiyle düzenlenen "Nime-i Şaban" programına katıldı.