Üniversitemizde Etik İlkeler ve Etkili İletişim Konuşuldu

Üniversitemizde İç Denetçi Ahmet Sandal’ın katılımıyla “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ve Etkili İletişim” konulu eğitim programı düzenlendi.

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Prof. Dr. Erşahin yaptı. Ardından İç Denetçi Sandal kürsüye çıktı.

Konuşmasının ilk bölümünde etik, ahlak, hukuk, adalet ve eşitlilik gibi kavramlara ve bu kavramların ayrıştığı ya da kesiştiği noktalara değinen Sandal, etik değerler ve etkili iletişim sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara vurgu yaptı.

Yoğun ilgi toplayan program, Sandal’a teşekkür belgesi ve katılımcılara katılım belgesi takdim edilmesinin ardından son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 مارس 2024

Rektör Yardımcısı Gülşen, “Yurtseven Narinsöz Annemizden Şiirler” Programına Katıldı
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, “Yurtseven Narinsöz Annemizden Şiirler” adlı şiir ve müzik dinletisine katıldı.