Ahmet Sula ile İnsana Yolculuk

Üniversitemizde, “Geleceğin Güçlü Kadınları Paneli” Düzenlendi

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Topluluğu tarafından "Geleceğin Güçlü Kadınları" paneli düzenlendi.

Üniversitemizde, “Geleceğin Güçlü Kadınları Paneli” Düzenlendi

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlene panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit’in yaptığı panelde, konuşmacı olarak Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinden (ŞÖNİM) Seda Akar Akgöz,  Iğdır Barosu Kadın Hakları Komisyon Sorumlusu Aydanur Ağaya Aykan, Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin yer aldı.

Panelde; kadına yönelik şiddet, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınların iş gücüne katılımı ve liderlik pozisyonlarındaki yeri gibi konularda derinlemesine tartışmalar yapıldı.

Panelde yapılan konuşmaların ardından Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) sistemi hakkında bilgi verildi.

Panel, teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.