Üniversitemizde “Motivasyon ve Stres Yönetimi" Konuşuldu

Üniversitemizde "Motivasyon ve Stres Yönetimi" konulu program düzenlendi.

Üniversitemizde "Motivasyon ve Stres Yönetimi" konulu program düzenlendi.

Mediko Sosyal tesislerindeki 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen programa akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Programda konuşan ANLAŞ-Mer Müdürü Doç. Dr. Sait Yıldırım, stresle başa çıkma ve motivasyonu artırma noktasında katılımcılara tavsiyelerde bulundu.

Genç Yönetim ve İnovasyon Topluluğunca düzenlenen program, Doç. Dr. Yıldırım’ın konuşmasının ardından teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 ديسمبر 2023

“Filenin Sultanı” Hande Baladın’dan Öğrencilerimize Anlamlı jest!
A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Spor Kulübünde forma giyen Hande Baladın,  Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine 10 adet voleybol topu hediye etti.