Üniversitemizde Sergi ve Workshop Etkinliğine Yoğun İlgi!

Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO tarafından “IĞDÜFEST 2024-Bilim, Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında düzenlenen Sergi ve Workshop etkinliği yoğun ilgi gördü.

“IĞDÜFEST 2024-Bilim, Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Geleneksel El Sanatları ve Seramik ve Cam Tasarımı Programı tarafından Sergi ve Workshop etkinliği düzenlendi.

Mediko Sosyal Binası’nda düzenlenen etkinlikte seramik, keçe, ebru, çini ve deri işleme alanlarında pek çok sanat eseri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Tasarım Kulübü, İç Mekân Tasarımı ve Kozmetik Teknolojisi programları öğrencileri de yıl boyunca yaptıkları çalışmaları etkinlikte sergileme fırsatı buldular.

Üniversitemiz akademik-idari personelleri ve öğrencilerinin yanı sıra Kurtuluş İlköğretim Okulu ve Şehit Emin Güner Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı programda, katılımcılar workshoplarla hem sanatsal faaliyetlerde yer aldılar hem de Üniversitemiz atölye ve laboratuvarlarında üretilen ürünleri yakından görme fırsatı buldular.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 مايو 2024

Üniversitemizde Geleneksel Gül Hasadı Başladı!
Üniversitemizin Ağrı Dağı eteğindeki bin 100 rakımlı yerleşkesinde yetiştirilen güller, özenle toplanarak katma değeri yüksek kozmetik ürünlerine dönüştürülüyor.