Üniversitemizde “Temel Canva Eğitimi” Verildi

Üniversitemizde Canva Türkiye Eğitim Elçisi Hatice Deniz’in katıldığı ‘’Temel Canva Eğitimi’’ yoğun ilgi gördü.

Mediko Sosyal Tesislerindeki 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen eğitime akademisyenlerimiz ve öğrenciler katıldı.

Deniz konuşmasında gelişen teknoloji ile birlikte herkesin birer içerik üreticisine dönüştüğü bu çağda Canva’nın önemli kolaylıklar sağlayan bir uygulama olduğunu vurguladı.

Hatice Deniz, konuşmasında sunum ve video içeriği hazırlamada dikkat edilmesi gereken noktaları ve kısa yolları da gösterdi.

Deniz’in konuşmasının ardından eğitim, soru-cevap bölümüyle devam etti.

Program, teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 ديسمبر 2023

Üniversitemizde ‘Yüreğimde Filistin’ Konulu Resim Sergisi Düzenlendi
Iğdır Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencileri tarafından Doç. Dr. Sadık Arslan koordinasyonunda Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek için ‘Yüreğimde Filistin’ konulu resim sergisi düzenlendi.