Üniversitemizde "Turnitin İntihal Engellemeye Yardımcı Programlar Eğitimi" Verildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından "Turnitin İntihal Engellemeye Yardımcı Programlar Eğitimi"  online olarak düzenlendi.

Akademik ve idari personelin katılım sağladığı eğitimde; Turnitin'in nasıl kullanılacağı, raporların nasıl okunacağı ve öğrencilerin kendi çalışmalarını doğru şekilde referanslama becerileri gibi konular ele alındı.

Turnitin firması personellerinden Yasemin Arşın tarafından verilen eğitim kapsamında ayrıca intihal analiz programlarının daha verimli kullanılmasına adına çeşitli bilgiler de paylaşıldı.

Eğitimin son bölümünde ise intihal analizi sırasında eğitmen ve öğrenciler açısından karşılaşılan durumlar ve problemlere yönelik bir sunum yapıldı.

Eğitim, Yasemin Arşın'ın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla eğitim sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 فبراير 2024

Jeoistatistik Dersinin Son Gününde “Uzaysal Değişkenliğin Fraktal Analizi” Anlatıldı
Üniversitemizde yarıyıl tatilinde akademisyenlere yönelik düzenlenen toplam 12 saatlik jeoistatistik dersinin son gününde “Uzaysal Değişkenliğin Fraktal Analizi” anlatıldı.