Üniversitemizde “Vergi Bilinci ve Uyumu” Konuşuldu

Üniversitemizde Vergi Haftası kapsamında “Vergi Bilinci ve Uyumu” konulu panel düzenlendi.

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Mediko Sosyal Tesisleri’ndeki 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Dursun Keleş, Öğr. Gör. Baycan Demiral ve Iğdır Vergi  Dairesi  Müdürü Emre Demir’in konuşmacı olduğu panelin moderatörlüğünü ise Doç. Dr. Özlem Sökmen Gürçam yaptı.

Panelde Doç. Dr. Keleş, vergi kayıp ve kaçağının önlenmesinde muhasebe mesleğinin rolüne dikkat çekerken Öğr. Gör. Demiral ise vergi yükü ve vergiye karşı tepkilere eğildi. Demir ise Gelir İdaresi Başkanlığı ve uygulamaları üzerine konuştu.

Program, panelistelere teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 فبراير 2024

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Vefat Yıldönümünde Üniversitemizde Anıldı
Cihannüma Iğdır İl Temsilciliğince Üniversitemizde vefatının 13. sene-i devriyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı düzenlendi.