Üniversitemizden Ulusal Süt Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısına Katılım

Üyeleri arasında Üniversitemizin de yer aldığı Ulusal Süt Konseyi’nin '7. Olağan Genel Kurul Toplantısı' gerçekleşti.

Ankara'da düzenlenen toplantıda Üniversitemizi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mübin Koyuncu temsil etti. Toplantıda Hamit Can, Ulusal Süt Konseyi’nin yeni dönemi için Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, Cihat Şimşek Başkanvekili ve Hamdi Melik Ayetkin Muhasip üye olarak belirlendi.

Ayrıca Genel Kurul toplantısı sırasında Konseyin alt grupları olan Üretici Alt Grubu, Sanayici Alt Grubu, Kamu Alt Grubu ve Araştırma Kurumları Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Alt Grubu, her bir grup kendi içinde 3 Yönetim ve 1 Denetleme Kurulu Üyesini oylayarak 12 Yönetim Kurulu ve 4 Denetleme Kurulu Üyesi belirledi.

Basın Yayın 8 سبتمبر 2023

Iğdır’da Dilucu Şehitleri Anma Programı Düzenlendi