Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Üniversitemizin Erasmus Ağına 5 Ülke Daha Katıldı!

Türkiye Ulusal Ajansı, Erasmus KA171 Projesi kapsamında Üniversitemize 29 bin 315 Euro hibe sağladı. Ayrıca Üniversitemizin Rusya, Bosna Hersek, Bangladeş, Kamerun ve Ürdün ile öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliği gerçekleştirilebilmesinin önü açıldı.

Üniversitemizin Erasmus Ağına 5 Ülke Daha Katıldı!

Üniversite öğrencilerinin ve personelinin farklı bir ülkedeki eğitim-öğretim ortamını deneyimleme ve kazanımlarını artırmalarını amaçlayan Erasmus KA171 Projesi için sunulan başvurular sonuçlandı.

Bu kapsamda 115 projeyi değerlendiren Türkiye Ulusal Ajansı, Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğünün sunduğu KA171 Projesinin kabulünü uygun buldu.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü’nden KA171 Projesi kapsamında yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“2023 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı. Bu kapsamda hazırlanan KA171 Projemiz, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından uygun bulundu. Bundan böyle Üniversitemiz ile Rusya, Bosna Hersek, Bangladeş, Kamerun, Ürdün arasında öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliği gerçekleştirilebilecektir. Projenin bütçesi 29.315 Euro hibe ile desteklenecektir. Projenin 2023/2024 Eğitim-Öğretim döneminde faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.”


Basın Yayın 10 أغسطس 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’dan İran Urmia Üniversitesine Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, beraberindeki heyet ile birlikte İran Urmia Üniversitesini ziyaret etti.