“Uygulama ve Araştırma Merkezleri Faaliyet Toplantıları” Yapıldı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin başkanlığında “Uygulama ve Araştırma Merkezleri Faaliyet Toplantıları” yapıldı.

“Uygulama ve Araştırma Merkezleri Faaliyet Toplantıları” Yapıldı

Senato Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda, Üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin 2024 yılı faaliyetleri ve 2025 yılında yapılması planlanan faaliyetler masaya yatırıldı.

Ayrıca Uygulama ve Araştırma Merkezleri’nin yeni web sitesi çalışmaları gözden geçirilerek eksikliklerin tamamlanması hususunda atılacak adımlar ele alındı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 مارس 2024

Üniversitemizde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Paneli
"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında Üniversitemizde panel düzenlendi.