Vali Turan ve Rektör Alma'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Iğdır Valisi Ercan Turan ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kurban Bayramı arifesinde şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın baba ocağını ziyaret ettiler.

Iğdır Valisi Ercan Turan ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kurban Bayramı arifesinde  şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın baba ocağını ziyaret ettiler.

Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşmüştü.

Iğdır Valisi Ercan Turan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da Kurban Bayramı münasebetiyle şehidimizin ailesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen ve il protokol üyeleri de hazır bulundular.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 يونيو 2024

Rektör Yardımcısı Gülşen, Jandarma Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.