Vali Yardımcısı Oruç’tan Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve yeni dönemde yürütülebilecek projeler üzerine istişare edildi.

Rektör Alma, Vali Yardımcısı Oruç’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederken Oruç da Rektör Alma’ya misafirperverliği için teşekkür etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 24 أكتوبر 2023

Üniversitemizin Uluslararası İş Birliği Ağı Genişliyor!
Üniversitemiz ile Cezayir’de bulunan AbdelHafid Boussouf Üniversitesi ve BLIDA 1 Üniversitesi arasında Memorandum of Understanding (MoU) protokolü imzalandı.