Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

"Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim" Semineri Başarıyla Gerçekleştirildi!

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim" başlıklı seminer büyük ilgi gördü.

​ Iğdır Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Yapay Zeka Çağında Akademik Bilgiye Erişim" konulu seminer düzenlendi.

​Moderatörlüğünü Doç. Dr. Bahri Gür'ün üstlendiği seminere, konuşmacı olarak Öğr. Gör. Mustafa Cesur katkıda bulundu.

Seminerde, yapay zeka çağında bilgi okuryazarlığı ve dijital okuryazar olmanın önemi, akademik yazım sürecini hızlandıran yapay zeka (aı) destekli araçlar ve uygulamalar, yapay zeka destekli (aı) araçlarla literatür tarama ve akademik bilgiye erişim gibi konular üzerinde duruldu.

Seminere katılan eğitim lisansüstü öğrencileri, yapay zeka ve bilgiye erişim konularında derinlemesine bilgiler edindi. Özellikle akademik yazım sürecinde yapay zeka destekli araçların nasıl kullanılacağına dair bilgilendirici sunumlar büyük ilgi gördü.

Eğitim, katılımcıların sorularıyla interaktif bir şekilde ilerlerken, bu tür seminerlerin akademik camiada yapay zekanın etkili bir şekilde kullanılmasına katkı sağladığına inanılıyor.


Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 نوفمبر 2023
Bu gönderiyi paylaş
Tags

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemiz ile Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı
Üniversitemiz ile Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında yükümlüleri kapsayan bir iş birliği protokol imzalandı.