Yeni Kayıt Yapan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programları Düzenleniyor

Üniversitemizde eğitim – öğretime yeni başlayan öğrencilerimize yönelik tüm birimlerimizce Oryantasyon Programları düzenleniyor.

Oryantasyon Programı ile öğrencilerimizin uyum süreçlerini hızlandırarak Üniversite yaşamına adapte olmalarını sağlamak hedefleniyor.

Program kapsamında öğrencilerimize  Üniversitemizin işleyişi, vizyonu ve akademik faaliyetleri hakkında bilgiler veriliyor.

Ayrıca Öğrencilerimizin dersler dışında faydalanabileceği alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvarlar, kütüphaneler, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerimizin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda sunumlar yapılıyor.

Basın Yayın 19 أكتوبر 2023

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün Geleneksel “Açılış Dersi” Yapıldı
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün, artık bir gelenek haline gelen “Açılış Dersi” etkinliği gerçekleştirdi.