2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin 2. Yerleştirme Sonuçları

Kabul Listesi İçin Tıklayınız.

Kayıt için gerekli belgeler:

Son Kayıt Tarihi: 30/10/2023

Documents required for registration:

1-      Türkçe dil sertifikası

Turkish Language Certificate

Note: If you haven’t got Turkish Language Certificate, Iğdır University offers one-year pre-sessional Turkish language course.

2-      Lise diplomasının aslı ve onaylı Türkçe çevirisi

Original high school diploma and approved Turkish translated version

3-      Lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren denklik belgesi (Denklik belgesi, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ya da ülkelerindeki T.C. Büyükelçiliğinden temin edilir),

Certificate of Equivalence which shows that the high school diploma is equivalent to the diplomas issued by Turkish high schools (The Certificate of Equivalence can be provided from the Turkish Ministry of National Education in Turkey or Turkish Embassy of the candidates’ country.)

4-      Not Döküm belgesinin (transkript) aslı ve onaylı Türkçe çevirisi,

Original transcript and approved Turkish translated version

5-      Pasaportun kimlik bilgilerini gösteren sayfanın aslı ve onaylı Türkçe çevirisi,

Passport and approved Turkish translated copy of the identity information page

6-     2 adet fotoğraf

2 Passport photos

(Çeviri; yurt dışındaki elçiliklerin eğitim müşavirlikleri tarafından onaylanmış, Türkiye'de yeminli mütercimler tarafından Türkçeye çevrilmiş ve noterlerce onaylanmış olmalıdır.)

Iğdır Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi 2 Ekim 2023

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru listesi