CMAPSEEC-2024 - "Biyoçeşitlilikten Biyoaktiviteye Tıbbi ve Aromatik Bitki Araştırmaları" Konferansı

Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Konferansı’nın 12'ncisi (CMAPSEEC-2024) , 17-19 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Salonları’nda (İzmir-Türkiye) düzenlenecektir.

Paydaşları arasında Iğdır Üniversitesinin de bulunduğu Konferans, tıbbi ve aromatik bitkiler (MAPS) alanındaki en son gelişmeleri, zorlukları ve fırsatları tartışmak üzere dünyanın dört bir yanından araştırmacıları, endüstri uzmanlarını ve uygulayıcıları bir araya getirme geleneğini sürdürüyor. Etkinlik, ağ oluşturma, bilgi paylaşımı ve işbirliklerini keşfetme için benzersiz bir platform sağlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.